id2010
 

home

id2010
Inspiratiedagen voor creatieven in de grafimedia

   

25 & 26 november 2010

Het Art & Design College, Grafisch Lyceum Utrecht nodigt je bij deze van harte uit op donderdag 25 november en vrijdag 26 november op de Vondellaan in Utrecht om je laten inspireren door topprofessionals uit de grafimedia.

 

mail art

Op Donderdag 25 november kun je van 13.00 tot 21.00 uur tal van super interessante lezingen in de collegezaal bijwonen. Hou er gerust de middag en avond voor vrij want ze zijn stuk voor stuk je kostbare tijd waard. Gelijktijdig presenteren zich in het atrium van het Grafisch Lyceum Utrecht topprofessionals om creatieven op tal van manieren te inspireren. Of het nu om een totaal nieuwe papiersoort gaat of de tweede generatie iPad, het nieuwe van het nieuwste in veredelingstechnieken, de nieuwste én beste boeken voor creatieven, speciale soft- of hardware of bijzondere materialen om te presenteren. Het is er allemaal. Speciaal voor jou. Om inspiratie voor de toekomst op te doen.
Je kunt ook aan een workshop meedoen met als insteek creatief ondernemen die meerdere keren tijdens deze middag en avond gegeven worden of je kunt onder deskundige coaching een geheel nieuwe game ervaren die je samen met de bezoekers speelt. Kortom, je komt vast tijd tekort.
Vrijdag 26 november ook. Dan zijn er twee boeiende lezingen in de collegezaal waar Adobe gaat vertellen wat er zoal 'aan zit te komen' en kom je van Printable Europe alles te weten hoe je het beste online een huisstijl kunt beheren. Ook op vrijdag presenteren zich in het atrium van het Lyceum alle professionals om je te inspireren nieuw materialen, producten en diensten te gaan gebruiken.

Omdat het teveel is om op te noemen hebben we het programma even voor je op een rij gezet:

Inspirerende lezingen in de collegezaal van het Grafisch Lyceum Utrecht

 

donderdag 25 november

 

13.00 - 14.00 uur

Peter Villevoye. Lezing Digital Publishing.

14:00 - 15:00 uur

Canon & Nederlof. Lezing samen sterk met internet en print.

15:00 - 16:00 uur

Microsoft. Lezing mobile platform Phone 7.

16:00 - 17:00 uur

Aad Metz. Lezing over InDesign CS5 features.

17:00 - 18:00 uur

BlewScreen. Lezing nieuwste game Synergy.

18:00 - 19:00 uur

The Future Store. Lezing over 3D productie op de Mac.

19:00 - 20:00 uur

Printable Europe. Lezing over creatieve direct marketing.

20:00 - 21:00 uur

D-zone. Lezing D-zone als app op de iPad.

 

Op donderdag van 18.00 - 21.00 uur kun je samen met andere bezoekers de inspirerende game Synergy spelen onder persoonlijke coaching en begeleiding van het team van BlewScreen.

vrijdag 26 november

 

11.00 - 12.00 uur

Adobe. Lezing Adobe products.

12:00 - 13:00 uur

Printable Europe. Demonstratie online huisstijlbeheer.

Inspirerende presentaties in het atrium van het Grafisch Lyceum Utrecht

• Agfa Graphics [Apogee Prepress] • BlewScreen [Synergy] • Bron [Drukwerkveredeling] • Canon & Nederlof [Technologie en Printkiosk] • Counter Creatives [Creative workshops] • Van Duuren media [Grafimedia boeken] • The Future Store [Apple Solution Expert Creative] • Mercard [Special Cards] • Microsoft [Software] • Papyrus Groep Nederland [Papier] • Proost en Brandt [Papier] • Printable Europe [Variabele Data Puplishing en Web2print] • Vinke [Display, productpresentatie] • Vos Repro [Alum. Photoprinting met Liquid Gloss]

 

Tijdens id2010 kun je meedoen aan een van de inspirerende workshops over creatief ondernemerschap door Counter Creatives [creatieve communicatie]

 

Omdat wij geloven in kennis delen is de toegang tot de presentaties in het atrium, de lezingen in de collegezaal, de creatieve workshops en het gamen voor iedereen helemaal gratis.

 

Goed idee? Heb je zelf een goed idee waarmee je anderen wil inspireren tijdens de inspriatiedagen? Neem dan contact op met het Art & Design College en maak kans op de ideeprijs 2010!

  PDF id2010
    id 2010  

 

 

 

 

[ terug naar boven ]

> update van 04.01.2018 <