animatie
bachelor graphic communication
 

be apart
cursussen
pro trainingen
startdatainschrijvennieuwsinformatielinks
impressieskortingcontact

home

Bachelor BA [Hons]
Graphic Communication

 

De driejarige bacheloropleiding van de School of The Arts
van The University of Northampton behoort tot een van de beste van de UK. Vier jaar geleden zijn de eerste contacten door de samenwerkende grafische vakscholen met de
School of The Arts gelegd om mogelijkheden tot samenwerken te onderzoeken. In 2012 zijn de vakscholen geaccrediteerd om deze bacheloropleiding in Nederland te starten. Het diploma Mediavormgeven van een mbo-vakschool [of gelijkwaardig] geeft, na het volgen van een ‘Bridging program’ en een positief assessment, toegang tot het derde jaar van deze bacheloropleiding. Studenten behalen de bachelortitel in Graphic Communication dus in slechts één jaar.

De School of The Arts in Northampton is een school waar de hoogste kwaliteit in creativiteit en ‘leren door doen’ centraal staat. De school heeft topdocenten uit verschilllende vakgebieden die studenten naar een excellent niveau begeleiden waarmee ze hun positie binnen de creatieve industrie versterken. Studenten die er voor kiezen een studie aan de School of The Arts te volgen zijn zich bewust van het topniveau van de docenten waar ze les van krijgen en van de bijzondere toegevoegde waarde van een studie aan deze school. Studenten van de School of The Arts ontwikkelen hun creatieve mogelijkheden, intelectueel vermogen en praktische vaardigheden. Deze combinatie verandert het leven van de student en heeft invloed op het leven van anderen. Het is ‘de plus’ van de school om studenten te begeleiden naar het hoogste niveau.

De opleiding Bachelor BA Hons [Honeurs] is een exclusief, op zichzelf staande, Engelse bacheloropleiding van The University of Northampton, School of The Arts en geeft toegang tot de academische Master Graphic Communication van 1 jaar aan The School of The Arts, The University of Northampton.

Deze éénjarige opleiding [en de tweejarige deeltijdopleiding] wordt in Nederland exclusief door de grafische vakscholen verzorgd.

In de factsheet en brochure rechts lees je alle gedetailleerde informatie.

Inschrijven voor het assessment kan tot 15 december via www.creativespirit.nl

 

 


Klik op de plaatjes hieronder voor alle informatie.

Brochure Bachelor

De brochure [pdf, 3,3 MB]

Flyer UK Bachelor

De UK flyer [pdf, 1,3 MB]

 

 

 

[ terug naar boven ]

> update van 05.01.2018 <