animatie
be apart
 

cursussen
pro trainingen
be apart
startdata
last minute
inschrijven
vakantie
nieuws
cursisten
informatie
open dagen
links
impressies
forum
korting
alumni
contact

home

Be apart


 

Het Art & Design College Utrecht is van oudsher diepgeworteld in de grafische branche. De grafische branche is op haar beurt een onlosmakelijk onderdeel geworden van de totale communicatie- en creatieve industrie. Mede hierdoor is het accent van onze cursussen volledig op art & design komen te liggen. De grens tussen grafici en creatieven wordt steeds vager, maar wordt vooral bepaald door de creatieve weergave van het gemaakte product. Ons cursusprogramma past geheel in deze ontwikkeling, of het nu gaat om creatie, het grafisch ontwerp, prepublishing, of de vertaling naar web- en mobile applicaties. Naast het aanleren van de praktische en technische vaardigheden willen we cursisten vooral inspireren en hen aanzetten tot het creëren van een uniek kwaliteitsproduct.

Nieuwe ontwikkelingen vertalen wij voortdurend in ons succesvol en praktisch cursusaanbod. Daarnaast verzorgen wij waardevolle opleidingstrajecten. Deze trajecten zijn vooral geschikt voor diegene die zich willen om- of bijscholen. Bovendien biedt het Art & Design College naast het reguliere programma ook masterclasses voor art, design, publishing en digital-publishing aan. Het niveau van onze cursussen, trainingen en opleidingstrajecten kan het best getypeerd worden als MBO-plus.

Sinds januari 2015 worden de activiteiten van het Art & Design College als onderdeel van het Grafisch Lyceum Utrecht afgebouwd en worden de activiteiten door de docenten van de stichting Art & Design College Utrecht i.o. voortgezet.

Onze cursussen worden per definitie ’s avonds gegeven, op de maandag- en donderdagavond en op zaterdagen.

In-corporatetrainingen worden in af te stemmen dagdelen in dag- of avonduren aangeboden.

Nieuwe ontwikkelingen vertalen wij voortdurend in praktisch cursus aanbod. De hoofdcategorieën zijn ‘Pre publishing’, ‘Ontwerpen en vormgeven’, ‘Web publishing’, ‘Internet en databases’.

Daarnaast worden ook effectieve en succesvolle opleidingstrajecten aangebeboden. Succesvolle opleidingen zijn o.a. de driejarige avond-opleiding Grafisch Vormgeven (meer info) en de opleidingstrajecten DTP en Webdesign.

Deze trajecten zijn vooral geschikt voor diegene die zich willen om- of bijscholen. Bovendien bieden wij naast het reguliere programma ook nieuwe masterclasses voor pre-publishing, design & art en web-publishing aan.

Bij meerdere cursussen worden er verschillende kortingen gegeven afhankelijk van de opleidingsduur en moeilijkheidsgraad.

Cursisten die reeds een cursus volgen en tegelijkertijd een tweede cursus willen volgen genieten sowieso korting.

Het niveau van onze trainingen kan het best getypeerd worden als MBO-plus.

De cursussen worden in verschillende locaties in Utrecht gegeven. De cursustijden zijn zo gekozen dat u ondanks de volle agenda toch in de gelegenheid bent om rustig een training te kunnen volgen. De cursusruimtes zijn goed verzorgd. Onze professionele docenten kennen de dagelijkse praktijk als geen ander en spelen daar met behulp van cases tijdens de trainingen op in en begeleiden u met gewaardeerde persoonlijke aandacht.

Naast het ruime aanbod aan reguliere cursussen bieden wij voor grote en kleine ondernemingen de mogelijkheid tot het volgen van een cursus op maat, bedrijfstrainingen en nascholingstrajecten.

Wij adviseren u graag bij het maken van een verstandige keuze. Mocht u naar aanleiding van de cursusinformatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie kunt u vinden op deze website.

 

 

 

[ terug naar boven ]

> update van 03.01.2016 <