Certified PDF
prijzen op maat

be apart
cursussen
pro trainingen
startdata
inschrijven
nieuws
informatie
links
impressies
korting
contact

home

 

Certified PDF

 

 

 

Programma-opzet / beschrijving

Het aanleveren van bestanden aan de drukker in Acrobat PDF
formaat is niet voldoende: Certified PDF is de norm. Het niet aanleveren in een dergelijk bestandsformaat betekent in de praktijk vaak dat je meer moet betalen voor het aanleveren van materiaal. Dit is per uitgeverij verschillend, maar duidelijk is wel, dat er meer nodig is dan het aanleveren van PDF alléén.
Het aanleveren als Certified PDF betekent voor de aanleveraar een zekerheid dat een deadline daadwerkelijk gehaald kan worden, en dat dit zonder meerkosten gerealiseerd wordt. Voor de ontvanger van het PDF betekent het dat het risico op persstilstand minimaal is, zodat ook de persplanning niet in het gedrang komt.

Onderwerpen: mogelijkheden van Acrobat Distiller, de tegenwoordige standaard PDF/X, bestaande PDF-bestanden worden gecontroleerd door middel van Pitstop Profielen, uitleg van wat er zoal gecontroleerd wordt bij Certified PDF [je maakt ook eigen profielen aan om mee te controleren en aan te passen], het aanmaken van eigen Actionlists om een PDF mee aan te passen, gebruik en werkwijze met Instant PDF. De cursus is praktisch ingesteld en gericht op gebruik van professionele programmatuur.

Doelgroep

deelnemers die grafische bestanden aanleveren aan drukkers en uitgeverijen

Doelstelling

Praktisch leren omgaan met de certified pdf norm.

Cursusduur

2 dagen of 4 weken, 1 avond per week.

Lestijden

9.00 tot 16.00 uur of 18.30 tot 21.30 uur

Groepsgrootte

Maximaal 14 personen

Voorkennis

Kennis van acrobat.

Certificaat

U ontvangt een certificaat bij voldoende eindresultaat

Prijs

€ 245,- [inclusief trainingsmateriaal]

Bijzonderheden

Voor alle softwaretrainingen geldt dat het kunnen oefenen van de geleerde lesstof thuis of op de werkplek noodzakelijk is.

   
  Inschrijven

 

 

 

 

 

 

[ terug naar boven ]

> update van 05.01.2018 <