Illustreren voor uitgevers
prijzen op maat

be apart
cursussen
pro trainingen
startdata
inschrijven
nieuws
informatie
links
impressies
korting
contact

home

 

Illustreren voor uitgevers

 

 

 

Programma-opzet / beschrijving

Deze cursus richt zich met name op het illustreren en maken van afbeeldingen [fotobewerkingen, infographics] voor jeugd-, school-, en non-fictie uitgaven, internet en CD-rom/DVD. Aan de orde komen: het illustreren [of beeldvervaardigen] van onderwerpen uit de geschiedenis, biologie, aardrijkskunde, techniek enz. Aan de hand van sprekende voorbeelden en onderzoek naar de teken-technische aspecten krijgt de cursist inzicht in de complexiteit en de eigen mogelijkheden om probleemstellingen vanuit de instructie van de opdrachtgever te vertalen naar overtuigende illustraties of beelden.
Extra aandacht voor de technische eisen naargelang de toepassing van de illustraties. Er wordt aandacht geschonken aan de zakelijke kanten van het in opdracht illustreren voor jeugd- en non-fictie uitgaven.

Doelgroep

medewerkers van reclamebureaus, studio's of uitgevers, zelfstandige illustratoren en diegene die meer dan gemiddeld met illustreren bezig zijn en zich serieus in het illustreren voor uitgevers willen specialiseren.

Doelstelling

inzicht in illustratietechtechnieken, stijlen en de 'zakelijke kant' van het illustreren voor uitgevers.

Cursusduur

18 dagdelen, 1 avond per week en 1 zaterdag.

Lestijden

09.00 tot 16.00 uur of 18.30 tot 21.30 uur

Groepsgrootte

maximaal 10 personen

Voorkennis

aantoonbare illustratieve vaardigheden middels een port-folio welke op de eerste lesavond, de introductieavond, door docent en coördinator zal worden beoordeeld.

Certificaat

u ontvangt een certificaat bij voldoende eindresultaat

Prijs

€ 1.900,- (eigen kosten materiaal geschat op € 150,-)

Bijzonderheden

geen.

   
  Inschrijven

 

 

 

 

 

 

[ terug naar boven ]

> update van 05.01.2018 <