photoshop extended
prijzen op maat

be apart
cursussen
pro trainingen
startdata
inschrijven
nieuws
informatie
links
impressies
korting
contact

home

 

Photoshop extended: 3D & Video

 

animatie

 

Programma-opzet / beschrijving

 

 

 

 

 

 


Photoshop CS3 en CS4 bestaan ook in een 'Extended' variant. Daarbij worden de vele mogelijkheden van Photoshop aangevuld met extra functies. De 3D- en videomogelijkheden zijn interessant voor creatieve toepassingen: grafische producten (verpakkingen, displays); ruimtelijke omgevingen; videopresentaties (webbanners, geanimeerde in-store reclames, etc.). In deze cursus leer je eerst hoe je zelf een-
voudige 3D-objecten in Photoshop maakt en manipuleert. Maar ook hoe je complexe objecten vanuit andere 3D-software of freeware-diensten zoals Google Warehouse en 3Dvia importeert. Het grootste deel van de cursusbetreft het samenstellen van foto-realistische materialen en composities. Verder leer je ook hoe je 3D-objecten direct kunt bewerken door deze te verven of te beplakken met beelden uit andere lagen en leer je alles over belichten. Een ander verrassend onderdeel is het gemak waarmee je alle objecten en andere lagen (achtergronden, teksten, panelen, etc.) op de tijdlijn animeert. Ook daar wordt ruimschoots tijd aan besteed. Tenslotte behandelen we de exporteer-opties en het maken van 3D-beelden/video’s voor het bekijken met gekleurde brilletjes (anaglyphs) of in ribbeltjes (lenticulair).

Doelgroep

photoshop-gebruikers die photoshop willen benutten
als een ‘opstap’ voor 3d- en videotoepassingen

Doelstelling

Inzicht en vaardigheden in 3D- en videotoepassingen.

Cursusduur

1 zaterdag of 2 avonden 1 avond per weekgdelen

Lestijden

9.00 tot 16.00 uur of 18.30 tot 21.30 uur

Groepsgrootte

Maximaal 14 personen

Voorkennis

Voor deze training is géén kennis van 3D- en/of videosoftware vereist, maar men dient wel ervaring te hebben met Photoshop en redelijk vertrouwd te zijn met het maken en gebruiken van lagen.

Certificaat

U ontvangt een certificaat bij voldoende eindresultaat

Prijs

€ 180,00 [inclusief trainingsmateriaal]

Bijzonderheden

De behandelde 3D- en videomogelijkheden vereisen Adobe Photoshop CS4 Extended! Voor alle softwaretrainingen geldt dat het kunnen oefenen van de geleerde lesstof thuis of op de werkplek noodzakelijk is.

   
  Inschrijven

 

 

 

 

 

 

[ terug naar boven ]

> update van 05.01.2018 <