Photoshop voor het web
prijzen op maat

be apart
cursussen
pro trainingen
startdata
inschrijven
nieuws
informatie
links
impressies
korting
contact

home

 

Photoshop voor het web

 

 

 

Programma-opzet / beschrijving

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die afbeeldingen moet voorbereiden voor het internet en nog niet bekend is met het programma Photoshop. In het eerste deel wordt de basis gelegd voor de bewerkingen in het Image Ready deel van Photoshop, dit deel komt vrijwel overeen met Photoshop zelf.
Hier wordt uitgelegd en in de praktijk toegepast hoe de verschillende gereedschappen werken: de selectie-gereedschappen, de tekengereedschappen, het werken in lagen, het tekstgereedschap, de kloonstempel, eenvoudige kleurcorrectie, lagenpalet, stijlpalet, laageffecten, transformaties en filters. In het laatste deel worden de volgende onderwerpen behandeld: webveilige kleuren, GIF formaat, JPEG en PNG formaat, HTML tekst, webkoppelingen met segmenten, webkoppelingen d.m.v. hyperlinks, rollovers en animaties.

Doelgroep

Deelnemers die de introductiecursus DTP hebben gevolgd en zich specifiek op internet toepassingen van Photoshop willen toespitsen. Het is een zeer goede aanvulling op de cursussen Dreamweaver basis en Flash.

Doelstelling

Inzicht en vaardigheden verschaffen mbt beeldbewerkingen tbv het internet.

Cursusduur

3 zaterdagen.

Lestijden

09.00 tot 16.00 uur

Groepsgrootte

Maximaal 14 personen

Voorkennis

Basiskennis van internet en enige kennis over HTML wordt aanbevolen.

Certificaat

U ontvangt een certificaat bij voldoende eindresultaat

Prijs

€ 475,- [inclusief lunch en trainingsmateriaal]

Bijzonderheden

Voor alle softwaretrainingen geldt dat het kunnen oefenen van de geleerde lesstof thuis of op de werkplek noodzakelijk is.

   
  Inschrijven

 

 

 

 

 

 

[ terug naar boven ]

> update van 05.01.2018 <