sketchup
prijzen op maat

be apart
cursussen
pro trainingen
startdata
inschrijven
nieuws
informatie
links
impressies
korting
contact

home

 

SketchUp

 

 

sketchup

Programma-opzet / beschrijving

SketchUp is een populair, snel en eenvoudig 3D tekenprogramma. Het is een gratis te downloaden en te gebruiken 3D tekenprogramma. Het volgen van deze cursus brengt je de specifieke vaardigheden bij en je leert snel met dit geweldige 3d pakket te werken. Tijdens deze cursus leer je alle basistools met betrekking tot het 3d tekenen met dit softwarepakket. Vervolgens leer je, in bijvoorbeeld een interieur, een tafel en een plattegrond in 3d op te zetten met muren, ramen en deuren en er materialen, kleuren en schaduw aan toe te kennen. Je leert groepen en componenten te maken zodat je overzichtelijk en gestructureerd kan werken. Het bijzondere van SketchUp is dat je online gratis modellen kan downloaden en in je model kunt plaatsen. Voorbeelden hiervan zijn: meubilair, verlichting, vloerbedekking, ramen, deuren, sanitair, trappen, transport, menselijke figuren, beplanting etc.
Uiteraard kan je ook je eigen modellen maken na deze cursus.
 

Doelgroep

SketchUp is geschikt voor grafisch vormgevers, packaging-designers, interieurarchitecten en ontwerpers, decorbouwers, kunstenaars,  interieurstylisten, productontwerpers, tuinarchitecten, interieurbouwers, meubelmakers, standbouwers, landschaparchitecten, visualizers en docenten.
Verder voor iedereen die interesse in tekenen met de computer heeft.

Doelstelling

Inzicht en vaardigheden mbt het maken van 3D modellen en impressies.

Cursusduur

2 Zaterdagen of 5 weken 1 avond per week

Lestijden

Zaterdag van 9.00 tot 16.00 of maandag- en /of donderdagavond van 18.30 tot 21.30 uur

Groepsgrootte

Maximaal 12 deelnemers

Voorkennis

PC gebruik, algemeen windows gebruik. Op het gebied van 3d is geen voorkennis noodzakelijk. Er wordt les gegeven op PC maar Apple gebruikers kunnen ook meedoen met de cursus, de SketchUp werkomgeving is vrijwel hetzelfde

Certificaat

U ontvangt na afloop van de cursus het Art & Design College SketchUp-Certificaat.

Prijs

€ 325,- euro

Bijzonderheden

Geen

   
  Inschrijven

 

 

sketchup

 

 

 

 

[ terug naar boven ]

> update van 05.01.2018 <