animatie
iPad seminar
 

be apart
cursussen
pro trainingen
startdatainschrijvennieuwsinformatielinks
impressieskortingcontact

home

iPad-seminar

 

Wanneer

Donderdagavond 23 september van 19.00 tot 21.30 uur.

Inhoud

Iedereen heeft de term iPad al eens in de mond genomen en iedereen wil "part of the action", zelfs nog voordat men het roemruchte plankje in de handen heeft gehad. Zó populair is dit nieuwste apparaat van Apple.
En iedereen wil natuurlijk ook "apps" maken. Maar hoe makkelijk een "app" er ook uitziet, het maken ervan is nog lang niet zo makkelijk. Een programmeur draait er de hand niet voor om en kan kiezen uit vele in te zetten technieken, maar wat kan je als niet-programmeur doen als je een app wil maken?

In een wervelende sessie raak je vertrouwd met de stand van zaken op het gebied van app-ontwikkeling voor de iPhone en iPad, maar tegelijkertijd krijg je ook een indruk van de technische strategie die andere merken hanteren. En wat zijn de verwachtingen voor de nabije toekomst ? (Want veel verder durft eigenlijk niemand nog te kijken of te denken...)
Daarnaast staan we ook even stil bij één specifieke categorie van apps:
digitale publicaties (zoals ePubs en eMagazines). Welke partijen zijn daar nu al mee bezig en hoe worden deze gemaakt?

Voor wie?

Iedereen die -zoals miljoenen anderen- gefascineerd is geraakt door de ogenschijnlijke eenvoud waarmee apps op een iPhone of iPad werken, en denkt "dat wil ik ook maken". Verder: iedereen die in de printmedia-sector werkt en zich afvraagt wat hem/haar te wachten staat.

Presentatie

Dit seminar wordt in de collegezaal van het Art & Design College, [Grafisch Lyceum Utrecht, Vondellaan 178 Utrecht] gegeven door Peter Villevoye. Hij heeft zijn sporen verdiend in de DTP-branche, is soepel doorgerold naar de web-sector en is een welbekende in de Nederlandse Apple- en Adobe-wereld.

Prijs

15,00 euro.

Inschrijven

Inschrijven is verplicht en kan via het inschrijfformulier op de website onder vermelding bij cursus iPad-seminar.
Betaling contant bij aanvang van het seminar.
Wanneer het maximum aanmeldingen overschreden wordt zal er een tweede seminar georganiseerd worden en wordt u hiervoor op de wachtlijst geplaatst. U krijgt bericht van ons dat u op de wachtlijst geplaatst bent en wanneer dit tweede seminar in november zal plaats vinden.

  Inschrijven
 

 

 

[ terug naar boven ]

> update van 05.01.2018 <