be apart mail art
 

home

be apart mail art...
 

De zomer is nog nooit zo heerlijk verassend geweest en het grafimedialandschap avontuurlijker dan ooit. We maken kennis met andere culturen en delen het enthousiasme van nieuwe dingen doen.
Goed moment om de hele wereld met jouw vakantiegroet te laten zien wie je bent en wat je maakt en dit op een plek te tonen waar je op een bijzondere manier kennis met elkaar maakt en kennis kunt nemen van elkaars [vakantie]werk. 
 
Het Art & Design College van het Grafisch Lyceum Utrecht wil daar deze zomer ruimte voor geven.
Letterlijk en figuurlijk. 
 
Wanneer je je 'art' mailt, wordt jouw 'art' op een aparte ruimte op deze site geplaatst en kun je van al het moois genieten of 'm als link doorsturen naar wie het nog meer moet zien: art & design summer exhibition
 
Het kost je alleen wat tijd. Verder niets. De enige restrictie is dat het beeld een maximale grootte mag hebben van 10 x 15 cm in 300 dpi oftewel 1181 bij 1772 pixels [staand of liggend], in rgb, in jpg. 'Art' die hieraan niet voldoet, wordt niet geplaatst. Mail je 'art' met duidelijk je naam en adres naar: mailart@artdesigncollege.nl en binnen de kortste keren staat je 'art' online. Waarbij natuurlijk gezegd dat het logisch is dat het vooral Art & Design mag zijn... Bij de digitale art-card komt op de website alleen je naam te staan.
 
Alle inzendingen worden door een vakkundige jury beoordeeld en de 5 meest originele ontvangen zijn of haar 'art' of 'design' op groot formaat [70x105cm] uitgeprint thuisgestuurd. Daarnaast maakt de meest originele inzending kans op een heerlijk geheel verzorgd dagje Utrecht 'uit'. 
 
Je 'art' of 'design' mag werkelijk van alles zijn. Het spreekt vanzelf dat wij inzendingen die aanstootgevend zijn of van slechte smaak getuigen natuurlijk niet zullen plaatsen. 
 
Heel veel succes met je 'Art' & 'Design', wij houden onze vakantiemailbox met spanning in de gaten...  Je kunt je creaties voor de
art & design summer exhibition tot 1 september insturen. Ze blijven in ieder geval op de site staan tot de volgende 'digital exhibition'.

 

 

 

[ terug naar boven ]

> update van 04.01.2018 <