animatie
pro trainingen
 

be apart
cursussen
pro trainingen
startdatainschrijvennieuwsinformatielinks
impressieskortingcontact

home

Pro trainingen

 

 

Het Art & Design College organiseert pro-trainingen van 1 zaterdag voor iedereen die zich wil verdiepen in een bepaald onderwerpbinnen het creatieve vakgebied.

Schrijf je middels het inschrijfformulier in voor een pro-training. Het minimale aantal cursisten voor een pro-training is 6. De pro-training kost slechts € 100,00. Bij minder dan 6 aanmeldingen wordt de prijs voor de pro-training aangepast. Wanneer je je inschrijft houden wij je op de hoogte van het aantal inschrijvingen. Pro-trainingen worden, afhankelijk van de complexiteit van de vraag, vrijwel direct opgestart.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Het Art & Design College beschikt over een enorm netwerk van professionals die je graag een zaterdag op weg helpen met een specifiek art- of design onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan een update van de nieuwste features binnen CS, databasekoppelingen in InDesign, animaties in Photoshop of welke andere sprecialistisch onderwerp in welk grafisch-, kantoor, of presentatiesoftwarepakket dan ook. Denk ook aan een verdieping in typografie of presentatietechniek, een specifiek onderwerp binnen fotografie, film, animatie, audiovisuals, augmented reality, tags, qrc-codes, social media of het uitgeven van je eigen apps. Alles is bespreekbaar en naar ons idee uitvoerbaar.

De professionals van het Art & Design College helpen je ook graag daar waar het gaat om de traditionele grafische technieken zoals hand- en machinezetten, drukken, zeefdrukken, etsen, lithografie, afwerking, handboekbinden of restauratie.

 

 

 

[ terug naar boven ]

> update van 05.01.2018 <